Hidroizolacija – 063/441-779

Hidroizolacija je posao koji prethodi postavljanju pločica na zidove ili podove kupatila, balkona, terase ili kuhinje.

Da bi se postigao željeni nivo vodonepropusnosti, pre postavljanja pločica je potrebno pokriti zidove i podove hidroizolacionim premazom. Na taj način, možemo biti sigurni da će nas kupatilo služiti nekoliko decenija, bez straha da će voda prodreti u stanove kojim smo okruženi i napraviti štetu na zidovima ili plafonima komšija.

Hidroizolacija Beograd - Steta od prodiranj vodeHidroizolacija je neizostavan deo uređenja kupatila i važno je da taj posao obavimo kako treba – ne štedeći na njemu! Iako se hidroizolacija po završetku radova na kupatilu ne vidi, ona nas štiti od eventualnih neprijatnosti i troškova, koje bismo, u slučaju prodiranja vode, morali da platimo.
Kada nam komšija pokuca na vrata sa neprijatnim vestima da mu je prodrla voda, dužni smo da saniramo kvar ukoliko dopire iz našeg kupatila, ali i da platimo popravku štete kod komšije. Tada je, najčešće, potrebno:
– razbiti / obiti postavljene pločice,
– ponovno postavljanje hidroizolacijonog sloja i, konačno,
– ponovno lepljenje / postavljanje pločica.

Jasno je da se, na ovaj način, radi dupli posao koji može skupo da nas košta. Zato, pre početka radova, bez obzira na to ko je majstor, OBAVEZNO proverite da li će postaviti hidroizolaciju i insistirajte da bude kvalitetna!

Da bismo garantovali kvalitet i dugotrajnost izvedenih radova, mi koristimo samo najkvalitetnije materijale.

HIDROIZOLACIJA – POSTUPAK
1. Priprema / raščišćavanje podloge gde je potrebno obaviti posao hidroizolacije
2. Premaz hidroizolacije
3. Sušenje 24 časova pre postavljanja pločica

Ukoliko se nalazite na široj teritoriji Beograda i imate dodatna pitanja, kontaktirajte nas na stranici za KONTAKT

Post navigation